De praktijk in Oldebroek


De inzamelmethode
Elke maandag zal de buitendienst een ronde rijden om het verzamelde afval op te halen. U kunt de afvalzakken naast de voordeur neerzetten bij het aangemelde adres, de buitendienst medewerker zal het daar weghalen.
U kunt zich op maandagen vóór 09:00 aanmelden wanneer er zakken staan via het volgende e-mailadres: wijkhelden@oldebroek.nl. Hier kunt u ook terecht voor vragen over het ophalen van de vuilniszakken. Mocht het door vakantie e.d. niet lukken om een keer niet te lopen voor Wijkhelden, dan hoeft u zich dus ook niet aan te melden.

Het streven is om elke maandag de zakken op te halen. Door onverwachte omstandigheden zou het misschien eens kunnen voorkomen dat het ophalen verplaatst wordt naar de dinsdag.
Mocht de maandag geen werkdag zijn door bijvoorbeeld een feestdag, dan worden de zakken de eerst volgende werkdag opgehaald.

Ook kunt u de zakken zelf afvoeren naar de gemeentewerf aan de Ampèrestraat in Wezep.

 

Veerle Wijnberg uit Oldebroek liep als eerste Wijkheld van de gemeente een rondje om zwerfafval in te zamelen voor een schonere leefomgeving. Doen jullie ook mee?

  • Wist u dat ...
  • Het meer dan 100 jaar duurt voordat een plastic frisdrankflesje is verdwenen ...