Oldebroek

We zijn trots op onze mooie gemeente Oldebroek! Als je lekker buiten aan het spelen of wandelen bent, zie je op het eerste gezicht weinig troep liggen. Maar als je beter kijkt, ligt er heel wat rommel in de bosjes. Dat willen we natuurlijk niet. De gemeente moet zorgen dat de straten en wijken netjes zijn. Maar we kunnen niet zonder de hulp van onze inwoners bij het schoonhouden van onze gemeente.

Met het project Wijkhelden brengt de gemeente inwoners bij elkaar die zich inzetten voor een schone leefomgeving. Want samen weten en kunnen we meer. Door met elkaar de handen uit de mouwen te steken, draagt zowel jong als oud zijn of haar steentje bij aan een omgeving zonder zwerfafval. We zoeken dus jongens en meisjes die onder begeleiding van een volwassene regelmatig een schoonmaakronde lopen door hun buurt en het zwerfafval opruimen.

Op deze website kun je lezen hoe je ook wijkheld kunt worden. Ik hoop dat veel kinderen en begeleiders gaan meehelpen om Oldebroek, Wezep , ’t Loo, Hattemerbroek en Noordeinde schoon te houden.

 

 

 

 

 

 

Wethouder Harm Westerbroek heeft met broertjes Pepijn, Reinoud en Floris in Wezep een ronde van een klein half uur gelopen. Maar liefst drie volle emmers zwerfafval was het resultaat. En dat in een ogenschijnlijk schone bosomgeving (nov '17).

  • Wist u dat ...
  • Een uitgespuugd kauwgompje wel 20 jaar kan blijven liggen ...